Ndërtojmë Web faqe të bukura, responsive, për të gjitha llojet e pajisjeve.

Çdo gjë që ju duhet...

Programim dhe Web dizajn

Programim në PHP, përdorim të Wordpress ose platformë tjetër të përshtatshme për web faqen e biznesit tuaj. Dizajn profesional duke përdorur teknologjitë e fundit HTML5 dhe CSS3.

SEO / Optimizim

SEO Optimizim i brendshëm dhe i jashtëm i web faqes tuaj. Sa më mirë e optimizuar, aq më shumë vizita falas nga motorrët e kërkimit, si Google, Bing, Yahoo, etj.

Marketing Online

Njohje e web faqes apo biznesit tuaj në mënyrat më moderne të reklamimit online. Reklama juaj e sponzorizuar në Facebook Ads, Google Adwords dhe Twitter Ads.